Για να έχεις ένα λαμπερό πρόσωπο που να ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία τότε πρέπει να φροντίζεις να είναι καθαρό. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητος ένας βαθύς καθαρισμός στο πρόσωπο. Θα ανακτήσει η επιδερμίδα λεία όψη και θα αφαιρεθούν νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα.

 

Συνήθως εμπιστευόμαστε τα ινστιτούτα ομορφιάς για ένα βαθύ καθαρισμό και είναι σωστό γιατί έχουν εμπειρία και γνώσεις για να γίνει η περιποίηση σωστά. Παρ’όλα αυτά πρέπει να βάλουμε τον καθαρισμό του προσώπου μας και στην καθημερινότητά μας. Το beaute στο σπίτι μας ανανεώνει και μας φτιάχνει τη διάθεση.

 

Βήματα για ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου:

Γεμίζουμε μία λεκάνη μικρή με καυτό νερό και σκύβουμε από πάνω το κεφάλι μας κρατώντας μία πετσέτα μπροστά ώστε να παγιδευτέι ο ατμός πάνω στο πρόσωπό σας.

Όταν το νερό κρυώσει στραγγίζουμε την πετσέτα και την απλώνουμε στο πρόσωπό μας. Την αφήνουμε για περίπου ένα λεπτό.

Κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπό μας με το Scrub βαθιάς απολέπισης NATURA DANZA. Τρίβουμε κάλα το Scrub στο πρόσωπό μας για 30δευτερόλεπτα και μετά ξεπλένουμε με κρύο νερό.

Απλώνουμε στο πρόσωπό μας τη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και καθαρισμού με λευκή άργιλο NATURA DANZA που είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες. Την αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Δεν στεγνώνει στο δέρμα αντίθετα απορροφά η επιδερμίδα μας όλα τα συστατικά που της είναι απαραίτητα ενυδατώνοντας και καθαρίζοντάς την.

Ξεβγάζουμε το πρόσωπό μας με άφθονο κρύο νερό.

Το στεγνώνουμε με απαλά χαρτομάντηλα ταμπονάροντάς το.

Απλώνουμε πολυχρηστική λοσιόν ΝΑTURA DANZA που περιέχει ροδόνερο, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε στο πρόσωπό μας ως ενυδατική κρέμα. Για εσάς που έχετε λιπαρή επιδερμίδα προτιμήστε την κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες NATURA DANZA.

Τα καλλυντικά NATURA DANZA είναι αγνά χωρίς χημικά. Σέβονται την φύση και φυσικά το δέρμα σας.

 

NATURA DANZA σημαίνει χορός της φύσης.

Αφήστε, λοιπόν, την φύση να χορέψει στο σώμα σας!