Λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Τι πρέπει να κάνουμε για να την αποκτήσουμε;

Tip No1

Πίνουμε τουλάχιστον 6 ποτήρια νερό την ημέρα κάθε μέρα! Το πρώτο ποτήρι ξεκινάει αμέσως μόλις ξυπνήσουμε, είναι πολύ σημαντικό. Χωρίς νερό οι ρυτίδες και οι πόροι είναι έντονοι και το δέρμα φαίνεται θαμπό.

Tip No2

Καθαρίζουμε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ πρωί και βράδυ ανεξάρτητα με το αν έχουμε κάνει μακιγιάζ ή όχι. Προτείνουμε την Πολυχρηστική Λοσιόν NATURA DANZA που αφαιρεί μακιγιάζ και ρύπους ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

Tip No3

 

Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απολέπιση προσώπου επιλέγοντας scrub με απαλούς κόκους ώστε να μην ερεθίσουμε την επιδερμίδα μας. Προτείνουμε το Scrub με κόκους ελιάς.

 

Tip No4

 

Εφαρμόζουμε μάσκα για ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα μας τουλάχιστον 2φορές την εβδομάδα. Επίλέγουμε λευκή άργιλο που είναι κατάλληλη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Tip No5

 

Οι ώρες του ύπνου μας καθημερινά πρέπει να είναι το λιγότερο 7-8. Ο ύπνος μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα. Η κορτιζόλη είναι η ορμόνη που προκαλεί σπυράκια και γερνάει το δέρμα. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ύπνος είναι η υπέρτατη κούρα ομορφιάς.

 

Tip No6

 

Γυμναζόμαστε τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε μερα. Καθώς γυμναζόμαστε ενεργοποιούνται οι ορμόνες της ευτυχίας, οι ενδορφίνες, οι οποιές ενισχύουν τη λάμψη μας. Με την εφίδρωση, που προκαλείται απο τη γυμναστική, αποτοξινώνεται ο οργανισμός και το δέρμα μας.

 

Tip No7

 

Ανεξάρτητα από την ηλικία μας πρωί και βράδυ εφαρμόζουμε κρέμα πλούσιας ενυδάτωσης στην επιδερμίδα μας.

 

Σε όλες μας αξίζει να είμαστε και να νιώθουμε λαμπερές. Είναι απλό!

 

 

 

Ξεκινάμε από… τώρα!