Υπέροχη η ηλικία των 30 και κάτι. Νιώθουμε πιο σίγουρες για τον εαυτό μας. Ο χαρακτήρας μας γίνεται πιο σταθερός. Ελέγχουμε καλύτερα τη ζωή μας. Η ομορφιά έχουμε καταλάβει πως έρχεται από μέσα μας. Κι αν ακόμα αμφιβάλετε μάλλον χρειάζεστε λίγη παραπάνω δουλίτσα.. Ας δούμε όμως και τι συμβαίνει με το δέρμα μας.

 

Στην ηλικία των 30...

ερχόμαστε αντιμέτωπες με ρυτίδες έκφρασεις ή λεπτές γραμμές στα μάτια και στο μέτωπο. Οι πόροι του προσώπου μας γίνονται πιο ευδιάκριτοι ή μεγαλώνουν. Η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται. Το δέρμα μας αρχίζει και χάνει τη λιπαρότητά του.

 

Εμείς όμως συνεχίζουμε να θέλουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή , ενυδατωμένη και υγιή. Η χρήση καλλυντικών με αντιοξειδωτικά συστατικά και η προστασία από τη δράση των ελεύθερων ριζών μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της νιότης μας.

 

Συμβουλές από τη NATURA DANZA:

 

Καθημερινά αφιερώνουμε χρόνο σ’έναν σωστό καθαρισμό. Πάντα υπάρχει!

  1. Χρησιμοποιούμε την Πολυχρηστική Λοσιόν για να αφαιρέσουμε ρύπους και μακιγιάζ.
  2. Τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπό σας και εφαρμόζουμε για 10′ μία μάσκα πλούσιας ενυδάτωση.
  3. Εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ.
  4. Δεν ξεχνάμε ποτέ την περιποίηση των ματιών.
  5. Φροντίζουμε τη διατροφή μας εμπλουτίζοντας τα γεύματά μας με φρούτα και λαχανικά.
  6. Αποφεύγουμε τα λιπαρά.
  7. Φροντίζουμε το σώμα μας κάνοντας γυμναστική τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα περιορίζοντας έτσι την αύξηση του λίπους.
  8. Περπατάμε μισή ώρα κάθε μέρα.
  9. Πάντα ψάχνουμε την κατάλληλη περίοδο για να κόψουμε το κάπνισμα ε λοιπόν, Έφτασε!
  10. Δεν ξεχνάμε να χαρίζουμε ένα λαμπερό μας χαμόγελο στον εαυτό μας. Σίγουρα του αξίζει!