Μαλλιά κοντά ή μακριά, μαλλιά καστανά, ξανθά ή κόκκινα. Τα μαλλιά μας κάνουν ξεχωριστές και μας χαρακτηρίζουν ως προσωπικότητες. Φροντίζουμε το πρόσωπο και το σώμα μας αλλά δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το ίδιο χρειάζονται και τα μαλλιά μας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την υγεία των μαλλιών τους καθώς είναι ένα σημείο του κεφαλιού που μας αναδεικνύει. Μαλλιά αφυδατωμένα, θαμπά, χωρίς καμία λάμψη!

Πώς θα αποκτήσω υγιή μαλλιά;

 1. Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο: το καλοκαίρι παρατηρούμε μια ξηρότητα στα μαλλιά μας και ξεθώριασμα του χρώματος αν τα έχουμε βαμμένα κι αυτά οφείλονται στις ηλιακές ακτίνες. Καλύπτουμε τα μαλλιά μας λοιπόν με καπέλο καθώς η ηλιακή ακτινοβολία είναι επικίνδυνη όχι μόνο για το δέρμα μας.
 2. Μη δένετε τα μαλλιά σας πολύ σφιχτά: τα πολύ σφιχτά δεσίματα ταλαιπωρούν τα μαλλιά και προκαλούν τριχόπτωση.Προτιμήστε πιο χαλαρούς κότσους και αλογοουρές.
 3. Βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας: δεν χρησιμοποιούμε βούρτσα σε βρεγμένα-νωπά μαλλιά. Το πρωινό βούρτσισμα βοηθάει στο να απομακρυνθούν σκόνη και νεκρά κύτταρα.
 4. Μη λούζεστε καθημερινά: το υπερβολικό λούσιμο προκαλεί ξηρότητα καθώς αφαιρεί τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής.
 5. Κόβετε συχνά τις άκρες των μαλλιών σας: ειδικά αν χρησιμοποιείτε συχνά συσκευές θερμότητας. Το ιδανικό πάντως θα ήταν να τα αφήνετε να στεγνώνουν φυσικά.
 6. Αλλάξτε διατροφή: προτιμήστε τροφές και φρούτα πλούσια σε Βιταμίνη Ε και ω3 λιπαρά οξέα.
 7. Ενυδατώστε τα μαλλιά σας:
 • Απλώστε 1 ωρα πριν το λούσιμο στα μαλλιά σας για θεραπεία την Πολυχρηστική Λοσιόν με Ροδόνερο, Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε Natura Danza . Ξεβγάλτε καλά.
 • Μετά το λούσιμο χρησιμοποιήστε την μάσκα μαλλιών κερατίνης Natura Danza ,ιδανική για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας της λάμψη και απαλότητα.
 • Τέλος χρησιμοποιήστε το Ξηρό Λαδάκι μαλλιών Natura Danza. Ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα προσφέροντας στα μαλλιά μεταξένια όψη.
 • Ιδανικό και για την πιο ταλαιπωρημένη τρίχα.